Inloggen

Als je bent ingelogd kun je exclusieve inhoud bekijken en je facturen inzien. Nog geen lid? Direct lid worden!

Menu

Bestuursleden

Ds. Dick Westerneng

Eindredacteur

Mail Dick

Marian Geeve

Lid

Ik werk bij Stichting Opwekking en ben eindverantwoordelijke voor het kinderwerk op de Pinksterconferentie. Daarnaast geef ik leiding aan TimotheĆ¼s, een organisatie die zich bezighoudt met geloofsopvoeding. Daarvoor ontwikkelen we materialen en ondersteunen we kerken en ouders door middel van trainingen, coaching en het organiseren van conferenties (Rondom Het Kind, Promiseland).

Waarom ik betrokken ben bij Vertel Het Maar? Ik wil heel graag mijn talenten, tijd en expertise inzetten om kinderen te bereiken met het evangelie. Dat doe ik in mijn eigen organisatie maar dat wil ik ook graag doen voor collega-organisaties. Samen ben je sterk!

Binnen Vertel Het Maar ben ik bestuurslid, voorzitter van de redactievergaderingen, houd ik mij bezig met het digitaliseren van het boek en heb ik PR in de portefeuille.

Mail Marian

Ds. Wim van der Hoeven

Voorzitter

Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Deventer en ik heb ik Groningen theologie gestudeerd. Mijn eerste gemeente was Oosterend (Fr), daarna volgden Amerongen en Amersfoort en nu werk ik in Krimpen aan den IJssel.

Ik ben een van de oprichters van de Stichting Vertel Het Maar en ben sindsdien aan dit werk verbonden gebleven. Ik ben voorzitter van de Stichting en coƶrdinator van de Onderbouw en de Achtergrondinformatieschrijvers.

Mail Wim

Word lid